Thursday, January 3, 2008

no more champagne...

åh vad det är sorgligt när julen är över... för mej tar den slut 25 december. All julstämning bara försvinner bums.
Nästa år ska jag fira ORDENTLIGT hela december.
Jag håller på med ett minialbum om allt jag vill göra nästa jul. Hoppas det blir klart innan dess.
Kalaset blev inställt, Stackars stora A var febrig och blev inte frisk förrän på julafton då istället lilla a blev sjuk. Fast det var rätt skönt. Att kalaset blev framskjutet alltså.
Julen var underbar trots att a kräktes på min systers sidenklänning mitt under kalle anka och trots att vi aldrig hann göra kola. Jag älskar ÄLSKAR julen!!!
Nu är jag så skaparsugen att jag nästan får spader men det är så stökigt på mitt rum så jag kommer knappt in. Hoppas det blir mara på papprika snart.

puss och kram.

12 comments:

annannadesign said...

Håller med - älskar julen i hela december (och kanske lite innan...), men så fort julafton är slut är det bra för min del. Allt pynt åker ner på Nyårsdagen - senast! I år blev ett undantag, vi har plockat bort det idag. Men champagne kan man ju dricka ändå...

Kram!

annannadesign said...

Förresten - vi kanske kan ordna en minimara hemma hos mig, om inte Malin/PappRika ordnar något snart?!

clara said...

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! jättegärna! eller borde jag skriva det här i din blogg förresten... kanske man kan få klämma lite på olivias kille då? Hennes baby alltså hahaha så knasigt det kanbli!

P-lina said...

hihi tror inte du får klämma på Olivias kille Clara. ;-)
Hej det var längesen förresten. NU har jag hittat hit också. Det finns ju inget papprika forum nu så man får leta upp er var för sig :-)
jag vill oxå gå på mara. Framförallt vill jag scrappa överhuvudtaget. Det är så illa nu att tom symaskinen har åkt upp på vinden *snyft*
jag tod också bort julpynten på nyårsdagen. Bort med allt skit nu.Julen är ju över!
Kram/P-lina

Catharina said...

Hej! Jag vill också gå på mara!! Någon som vet när (om) det är dags? Annars om det hittas på nån miniträff kanske man kan få vara med på ett hörn?

annannadesign said...

Hmmm - många är intresserade! Av att klämma på killar (bebbar menar jag;)) och scrappa. Jag har klämt på Lucas ikväll - vi höll knappt få någon middag för han sov ju i min famn...

För övrigt har jag en lokal som vi skulle kunna hyra billigt - man kan säkert sitta 15-20 pers där en lördag. Jag kan kolla upp det. Återkommer på min blog.

Olivia said...

Men hallåååå!!! Inte får ni klämma på Magnus förstår ni väl! Jaha, ni menar kanske Lucas... hmmmm... undrar om jag kan tillåta det!... Ja okej då! Men bara om jag får vara med och scrappa! :-) Jag har ju ett bebisalbum som jag måste påbörja! ;-)

Olivia said...
This comment has been removed by the author.
Malin said...

Klart det blir mara snart. Men innan dess så kan du väl komma en kväll när jag är där!!!

Åsa, alias virve_w said...

Jaaaaaa, klart ClaraUnderbara ska komma på maran åxå!!! Va kul det kommer bli :-D

Jag har åsså packat ner hela julen här hemma, saknar redan alla fina sakerna lite och skulle gärna vilja ha allt uppe till påsk...
Fast som Anna säger kan man ju apselut dricka bubbel nu med - å då blir det ju lite festligt igen!

Catharina said...

Jag har kollat - och det blir mara den 2/2. Skynda och anmäl er :-)

clara said...

skit, det är min systers födelsedag.....