Just när höstens äpplen blivit rynkiga och trötta och vi är innerligt less på pepparkakorna familj det ner ett recept på äppelpaj med krossade peppisar i smuldegen. Perfekt!
Jag minns inte var jag såg det men man krossar 200g pepparkakor och blandar med 1 dl havregryn och 100g smält smör. lägg äppelbitar i en form och strö över smuldegen. sen skjuts in i ugnen! typ 175 grader tills det börjar luktar gott! Och visst är fatet fint! en spänn styck när fina antikaffären hade rea!
Lätt förvirrad över hur jag egentligen hamnade här! Har ingen aning om vart jag är på väg men trampar vatten och försöker hålla näsan över ytan.
Maila mej på clarafardigaga@gmail.com
4 comments:
autotext piggar upp som vanligt. det ska vara damp, inte familj :-)
Låter som ett väldigt trevligt recept :)
Har du en länk så man kan hitta det på nätet kanske..?
Oh vilken vacker tallrik!
Jag minns inte var jag såg det men man krossar 200g pepparkakor och blandar med 1 dl havregryn och 100g smält smör. lägg äppelbitar i en form och strö över smuldegen. sen skjuts in i ugnen! typ 175 grader tills det börjar luktar gott!
Och visst är fatet fint! en spänn styck när fina antikaffären hade rea!
Post a Comment