Saturday, September 13, 2008

Aj Löööv!


Alltså jag dog lite när jag såg IKEA tidningen, kolla dom där kuddarna! Jag vill bara HA dom! Men det var ju bara fåtöljerna man kunde köpa... Om nån ser dom så säg till!
Om nån har nån bra ide för vad man gör av alla de geniala teckningar som ens 4 åring sprutar ur sig dagligen tar jag tacksamt emot det också!

3 comments:

Carina M, cina said...

Yes !! de är fiina:)
Teckningar kan ju sparas på olika sätt, eller användas just här och nu, ha en ram där du byter bild då och då eller scanna in superduper bilder och skriv ut dem på ett härligt tyg( preparerat för foto, jag har använt det på jobbet) och sy härliga kuddar eller något annat roligt, din fantasi sinar ju sällan;)

Saknade dig igår.
Kramar Carina

anni said...

Vad fräckt att inte sälja såna kuddar! Vi kanske kan klaga någonstans? Kuddklageriverket?
kram / anni

Cattis said...

Jag har faktiskt gjort en kudde efter min äldsta sons teckning. Han gjorde ett så otroligt gulligt luciatåg när han var liten. Och när jag gick på den estetiska linjen på en folkhögskola så fixade jag teckningen på en screenram och tryckte med svart färg på linnekuddar som jag sydde. En till mig och en till farmor som blev såå glad! Kanske ska fota och visa den i bloggen...om jag kommer ihåg.. ;)

Kramis!