Thursday, April 12, 2007

heja musen


Uuuurk vad det är äckligt med musfällor!!! Fattar inte hur jag kan härstamma ur generationer av skånska bönder när jag är så nervös över ett enda litet musbo!!
"Musen bodde här innan oss- vi lever i symbios" försökte jag men min mamma gillrade fällan med ett föraktfullt ögonkast på mej.
I morse kollade jag försiktigt efter den lille stackarn- och visst hade fällan slagit igen! Men musen var inte där och inte osten heller. Jag andas lättad ut!
Den äter nog bara upp grannarnas resväskor. Inte våra.

Jag fick äntligen tummen loss och klädde om den skruttiga loppisvagnen- trots att Alva hasade omkring på tyget medan jag klippte och rev sönder mönstret innan jag var klar. Men det duger! Jag ska smacka dit lite tryckknappar också så blir det bra.
Fast det kom fram en tjej på Ica och undrade vart jag fått tag på min vagn, så det funkar tydligen bra med säkerhetsnålar också!
Hurraaaa!

4 comments:

Bellis said...

Så cool vagn!
Totalt "one of a kind"!!

kram /Anna

tanja said...

Vi har precis också fått fatt på vår mus på landet som tur var slapp jag se den. Får du problem igen kan jag rekommendera jordnötssmör.

Bellis said...

Hej tjejen!
Tack för titten på min blogg.
Om du vill komma över och testa Robon så är det bara att säga till. Vi kanske skulle ha en liten "Stockholm-nord-väst-mini-mara" hemma hos mig? :-)

kram /Anna

Bellis said...

Du kan få leka med Robon nu ikväll om du vill. Jag ska ha scrappkväll i kväll.

/Anna